Bezoek ons met uw groep

Yeunten Ling - Tibetaans Instituut Schoten - Rondleiding groepen


Misschien ook een idee voor uw school of vereniging?

Talrijke schoolgroepen en culturele verenigingen brachten ons de voorbije jaren een bezoek. Het instituut beschikt immers over ruime faciliteiten en een deskundige organisatie om groepen te ontvangen. Een jarenlange ervaring op dit gebied heeft aangetoond dat een bezoek aan het Tibetaans Instituut een waardevolle aanvulling kan zijn op de lessen godsdienst, zedenleer en op het programma van de meeste culturele verenigingen. Naargelang uw beschikbare tijd en interesse kunt u kiezen uit twee modules.

Module 1: een rondleiding.

Dit omvat een bezoek aan de tempel en de stoepa. U krijgt ook informatie over het boeddhisme, zijn aanwezigheid in België en Europa en het doel en de activiteiten van het instituut.

Deze module duurt ongeveer 45 minuten. U betaalt een forfaitair bedrag van € 60 tot 20 deelnemers. Indien er meer dan 20 personen deelnemen, is de bijdrage € 3 per persoon.

Module 2: een rondleiding gevolgd door een voordracht ‘inleiding in het boeddhisme’.

Er wordt gesproken over de Boeddha, zijn leven, de grote cycli van zijn onderrichtingen, het boeddhisme vandaag, zijn impact op de maatschappij en het belang van mediteren.

Deze module duurt ongeveer 90 minuten. U betaalt een forfaitair bedrag van € 120 tot 20 deelnemers. Indien er meer dan 20 personen deelnemen, is de bijdrage € 6 per persoon.

Beide modules worden soepel gehanteerd zodat er voldoende ruimte is voor vragen en antwoorden. Iedere module kan, mits reservatie, worden gecombineerd met aansluitend thee of koffie en koekjes voor € 2,5 per persoon

Voor concrete afspraken of bijkomende informatie, gelieve te mailen naar administratie.ksgl@tibinst.org (of met de gids in kwestie als u er al contact mee had.)


Na afloop van uw bezoek kunt u ook vrijblijvend terecht in onze shop. Daar vindt u een uitgebreid assortiment aan boeken, kleding, beeldjes en andere souvenirs.